Znamení zvěrokruhu Střelec Štír Váhy Panna Lev Kozoroh Vodnář Ryby Beran Býk Blíženci Rak POLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY
Návrat na hlavní stranu
Pátek 29. března 2024 (08:46 hodin)

Dnešní znamení zvěrokruhu: Beran
Taťána - blahopřejeme !
Z kalendáře zvířat: Rex

Fulltext
 

Chalupa u Hanáků [ Chata, chalupa ]

Chalupa u Hanáků
Pohled na chalupu
V krásném prostředí Beskyd, v obci Horní Bečva, jsme zrekonstruovali valašskou dřevěnici, ve které můžete strávit krásnou rodinnou nebo sportovní dovolenou. Celková kapacita objektu je 13 osob v pěti samostatných pokojích. Na žádost připravíme dětskou postýlku. Je také možné využít přistýlky v obývacím pokoji až pro další 4 osoby.

K dipozici je vám rozlehlá zahrada o celkové ploše cca 1800 m2 s pískovištěm, dětským hřištěm se skluzavkou a houpačkami, dětským bazénem a velkým zatravněným hřištěm. Dále můžete využít venkovní posezení, gril a ohniště. Parkování pro dvě auta je k dispozici přímo na oploceném pozemku, další u objektu. V okolí chalupy je hezký vzrostlý les, v létě plný borůvek a hub.

V chalupě v přízemí je k dispozici plně vybavená kuchyň s jídelnou (indukční deska, trouba, myčka nádobí, lednice s mrazákem, mikrovlnka, varná konvice, kávovar). Je zde příjemné posezení s kachlovým krbem.

V přízemí jsou dvě ložnice pro 2 a 4 osoby, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem a s toaletou. V patře je obývací pokoj s posezením u televize, 3 ložnice pro 2, 2 a 3 osoby, samostatné WC a koupelna s vanou. Během topné sezóny je celé přízemí včetně koupelny a obývací pokoj v patře vytápěny podlahovým topením. Pokoje v patře jsou vybaveny radiátory. V chladných dnech během léta vytopí pohodlně celou chalupu krbová kamna v kuchyni.

Pokoje jsou propojeny počítačovou sítí s bezplatným připojením na internet. Brzy (snad) zprovozníme i WiFi, která pokryje zahradu. K televizi je připojen přehrávač DivX filmů, které si můžete přivézt na USB disku. V jednom z pokojů je zabudovaný trezor pro bezpečné uchování vašich cenných věcí včetně notebooku, které nechcete brát sebou na výlet nebo na lyže. V garáži je dost místa pro uschování jízdních kol nebo lyží.

V pěším dosahu od chalupy je přehrada, značené turistické trasy, cyklotrasy, cyklostezka údolím Bečvy, lyžařské středisko Rališka se sedačkovou lanovkou a několik restaurací. Možnost vyjížďky na koních. Nedaleké hotely nabízejí celoročně welness služby pro veřejnost, saunu, vnitřní bazén, solnou jeskyni, bowling a pronájem tenisových kurtů. V okolí je několik dalších lyžařských center: Pustevny, Bílá, Ski areál Sachovka s půjčovnou lyží a snowboardů, Ski areály ve Velkých Karlovicích..

KONTAKTNÍ ADRESA:

Chalupa u Hanáků
.
756 57 Horní Bečva
Česko (CZ)
tel: (+420) 571 110 644
(+420) 604 166 527

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
DALŠÍ INFORMACE: http://www.uhanaku.cz

Typ záznamu: Chata, chalupa
AKTUALIZACE: uživatel č. 358 org. 150, 17.09.2011 v 20:56 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule

Březen-na pec si vlezem.
Březen-za kamna vlezem.
Panská láska, ženská chuť a březnové počasí není stálé.
V březnu vítr břízy fouká.
V březnu vítr, v dubnu déšť-pak jistě úrodný rok jest.
Březnové slunce má krátké ruce.
Lépe od hada býti uštknut, než v březnu od slunce ohřát.
Studený marec, mokrý máj-bude humno jako ráj.
Jestli březen kožich stáhl, duben rád by po něm sáhl.
Sníh v březnu škodí osení i vinné révě.
 
29.3.2001: Pražští zastupitelé schválili odprodej 78 procent akcií První městské banky České pojišťovně.
29.3.2001: Senát zamítl návrh ODS a ČSSD na změnu ústavy, který měl omezit pravomoce prezidenta a posílit roli stran při formování vlády.

Zítra Pozítří
Zdroj: www.meteopress.cz